Alla inlägg under februari 2010

Av smoothie - 8 februari 2010 11:26

Igår söndag så skulle vi åka o handla lite kläder ( dock inte till mig) och på willys för mat behöver man ju alltid :)

gick runt i köpcentret o sambon ( vi är ju fortfarnade sambos även om vi inte e tillsammans) ja klarade inte av  att gå så fort så det blev mkt vila käka frukt stanna och fika för det är jobbigt att gå nånstans när man har ont i magen och inget hjälper.. Han kom hem med 5 påsar kläder o skor lite ovanligt ja hade inte en enda påse ..
Men iaf när vi skulle gå  in på willys så fick ja mer magont tog en frukt från den där tunnan för alla barnen men det hjälpte inte tårarna började rinna för det gjorde så ont och vi såg ett vilorum precis innan vi gick in. Så vi och kollade om man kunde använda det för ja fixade verkligen inte att gå runt, Så fick ligga mig där i tältsängen medans sambon var inne o handlade låg där typ en timme kändes ju lite bättre i magen efter det.

Det var ju tur att det fanns ett vilorum.
Kommer hem tar mig sup med gaviscon som ska tydligen lägga sig som ett lock i magen för magont, hjälpte väl ytterst lite och man håller verkligen på att spy nästan så det vänder direkt det är inte så skoj att ta nått sånt heller om det känns varje gång att man ska få upp det igen, smakar inte gott heller.

Så man blir ju lite orolig hur ska ja fixa att köra bil till det nya stället om ja inte fixar att gå 5 min inne på willys.

Nu väntar jag att vårdcentralen ska ringa upp så ja kan få en tid för att träffa en läkare iaf om ja ska bli mer sjukskriven orkar ju knappt jobba 50% heller och jag är sån gärna vill jobba hatar att ringa mig sjuk eller så, Det är fruktansvärt jobbigt att gå o ha ont i magen, Man ska inte behöva må så här..



Idag var ja på ett sånt där freja samtal hade missuppfattat min barnmorska för på henne lät som man skulle få göra kub ul men det var ju  bara information sen får man boka den tiden själv, ska få en remiss för att dom ska ta blodprov så dom kan skicka in tills man ska göra kub-testet. Kom försent till den här träffen för ja var tvungen att skrapa på insidan av vindrutan man ska inte behöva skrapa på insidan o vad det satt fast hårt även om bilen och fläkten stod på i fullblås så fick man knappt bort det. jobbigt som fan o kallt ...

Av smoothie - 7 februari 2010 10:12

Min graviditet - BF Lör 4 sep 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 7 feb 2010.
Din graviditet startade Sön 29 nov 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 13 dec 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 71 av 280. (25,4%).
Du är i vecka 11.
Du har gått 10 fulla veckor och 0 fulla dagar (v10+0).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 4 sep 2010
Du har 209 dagar kvar till beräknad förlossning

Av smoothie - 6 februari 2010 22:21

Har börjat lite smått på det nya stället och det känns inte helt hundra tyvärr saknar mitt gamla jobb, hörde dom skulle få in en ny tjej där som dom ska lära upp och så, tänker man varför väljer man att ta in en ny när det finns folk som kan och känner till allt, ska ringa chefen på månda o kolla lite grann.


Mår fortfarande inte bra i magen har fortfarande så ont i magen hela tiden man orkar inte med det här gå och ha ont hela tiden man blir så trött, det blir som ett handikapp för en man orkar inte träffa folk eller göra nått skoj och alla prover ser bra ut och dom hittar inge fel får prova olika saker och inget hjälper har  fått nått nytt att testa så får man se om det funkar, gör inte då blir det att åka till ett annat sjukhus så får dom kolla eller röntga magen eller så för nått galet e det.
bebismagen har ja iaf inte ont i o det känns ju bra.


i fredas så gick vi faktiskt ut och käka ( fast inte som ett par) och lyssnade på en trubadur det var trevligt skönt att komma ut fast man hade ont i magen..


på månda så blir det kubb ul :) längtar så ska bli spännande de det lilla pyret o se så att allt ser bra ut o ingaa missbildningar..

Av smoothie - 1 februari 2010 12:02

Måndag 1 feb ja vad ska man säga om denna dag det e kallt och tråkigt.


Jag och sambon är inte tillsammans längre och det känns ju inte så himla kul och man mår ju inte direkt bra heller över det men just nu funkar det inte.

Jag känner mig så ensam har knappt några vänner längre dom väldig få man har man vill inte störa dom med mina problem dom har sina egna att tänka på.

man är lessen hela tiden vet inte riktigt vad man ska göra, så får man utskällningar av familjen för ja inte vill vissa saker för ja orkar inte bli utfrågad hela tiden om samma sak hit och dit, du måste göra si och så, och ska ge mig skuldkänslor för ja inte orkar prata med dom, så då är det mitt fel baraför dom börjar må dåligt, ja orkar inte jag har redan tillräckligt att tänka på..


Jag har inte kraften att vara glad och så hela tiden jag fixar inte det..


Det är jobbigt att vara gravid, man får komplikationer hela tiden om det är förskylning eller fruktansvärt ont i magen allt kommer på en gång :( Nu är det slut oxå vi kolla lägenheter till oss båda det är inte det här ja egentligen vill men vad ska man göra när det inte funkar.
Jag hoppas verkligen att jag och sambon kan hitta tillbaka till det vi hade förut efter missfallet så gick det utför och vi har haft mer nedgångar en uppgångar men vi har kämpat för vi vill verkligen vill. Så en dag kanske vi hittar tillbaka jag hoppas verkligen det.


Jag älskar dig och det kommer  ja alltid göra du var mitt ljus i mitt mörker

Ovido - Quiz & Flashcards