Alla inlägg den 6 februari 2010

Av smoothie - 6 februari 2010 22:21

Har börjat lite smått på det nya stället och det känns inte helt hundra tyvärr saknar mitt gamla jobb, hörde dom skulle få in en ny tjej där som dom ska lära upp och så, tänker man varför väljer man att ta in en ny när det finns folk som kan och känner till allt, ska ringa chefen på månda o kolla lite grann.


Mår fortfarande inte bra i magen har fortfarande så ont i magen hela tiden man orkar inte med det här gå och ha ont hela tiden man blir så trött, det blir som ett handikapp för en man orkar inte träffa folk eller göra nått skoj och alla prover ser bra ut och dom hittar inge fel får prova olika saker och inget hjälper har  fått nått nytt att testa så får man se om det funkar, gör inte då blir det att åka till ett annat sjukhus så får dom kolla eller röntga magen eller så för nått galet e det.
bebismagen har ja iaf inte ont i o det känns ju bra.


i fredas så gick vi faktiskt ut och käka ( fast inte som ett par) och lyssnade på en trubadur det var trevligt skönt att komma ut fast man hade ont i magen..


på månda så blir det kubb ul :) längtar så ska bli spännande de det lilla pyret o se så att allt ser bra ut o ingaa missbildningar..

Ovido - Quiz & Flashcards