Alla inlägg den 1 februari 2010

Av smoothie - 1 februari 2010 12:02

Måndag 1 feb ja vad ska man säga om denna dag det e kallt och tråkigt.


Jag och sambon är inte tillsammans längre och det känns ju inte så himla kul och man mår ju inte direkt bra heller över det men just nu funkar det inte.

Jag känner mig så ensam har knappt några vänner längre dom väldig få man har man vill inte störa dom med mina problem dom har sina egna att tänka på.

man är lessen hela tiden vet inte riktigt vad man ska göra, så får man utskällningar av familjen för ja inte vill vissa saker för ja orkar inte bli utfrågad hela tiden om samma sak hit och dit, du måste göra si och så, och ska ge mig skuldkänslor för ja inte orkar prata med dom, så då är det mitt fel baraför dom börjar må dåligt, ja orkar inte jag har redan tillräckligt att tänka på..


Jag har inte kraften att vara glad och så hela tiden jag fixar inte det..


Det är jobbigt att vara gravid, man får komplikationer hela tiden om det är förskylning eller fruktansvärt ont i magen allt kommer på en gång :( Nu är det slut oxå vi kolla lägenheter till oss båda det är inte det här ja egentligen vill men vad ska man göra när det inte funkar.
Jag hoppas verkligen att jag och sambon kan hitta tillbaka till det vi hade förut efter missfallet så gick det utför och vi har haft mer nedgångar en uppgångar men vi har kämpat för vi vill verkligen vill. Så en dag kanske vi hittar tillbaka jag hoppas verkligen det.


Jag älskar dig och det kommer  ja alltid göra du var mitt ljus i mitt mörker

Ovido - Quiz & Flashcards