Alla inlägg under augusti 2010

Av smoothie - 5 augusti 2010 21:09

Nu har vi handlat färg till vardagsrummet så nu kan vi börja måla på lörda ska bli skönt så man får det gjort oxå :)


Blev inte så mkt fix i vardagsrummet köket och badrummet fick sig en omgång istället :) tar vardagsrummet i morron istället ...



Så ser barnvagnen ut förresten den funkar iaf den första tiden sen blir det ny vagn


 

Av smoothie - 5 augusti 2010 12:09

S han börjar bli lite stressad över att man inte har packat färdigt bb- väskan än :) han tänker iaf man inte hinner så står vi där utan bb-väska och sånt :) han är för söt, det börjar slå in i hans skalle att snart är det verkligen dags, snart har vi våran lilla knodd som vi har väntat på så länge..
Visst kan ju inte påstå att ja har haft jätte jobbigt under min graviditiet haft lite ont i magen ibland men annars inge speciellt, svårt att sova hade ja redan innan ja blev gravid så det är ju inge nytt för min del, och min huvudvärk den har ja dagligen har ju kronisk huvudvärk, fast ja har haft mindre jobbig huvudvärk :) och det är ju ganska skönt. Ja kan fortfarande ligga på mage inte för att ja ligger helt på mage har en kudde under, lite jobbigt om man ligger på rygg då är det svårare att ta sig upp men det går efter ett tag :) ryggen värker ju lite då och då men det är ju inte så konstigt blir ju tungt med en stor mage.

Vill ha september nu så vi äntligen få se det lilla livet. :)

Vi längtar efter dig :)



Idag är det ganska grått ute har varit det i flera dagar men så länge det inte öser ner så är det bra :)

Ska städa och fixa i vardagsrummet idag vi ska ju måla om på lörda ska bli nice med lite förändring :) vill ju göra det innan den lille kommer ska fota och lägga upp före och efter bilder sen :)


Av smoothie - 5 augusti 2010 12:07

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:25

Vi fick 7 bodysar av hans syster oxå dom glömde ja :)                 så söta :)

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:18

Nu har vi bäddat och fixat den lilles hörna/ hörnor :), knaskatterna får inte ligga i sängen dom har försökt hoppa upp några gången men dom åker ner lika fort så dom hoppar faktiskt inte upp det är ju bra det..   Findus påslakansetet som hans mamma har gjort     skötbordet, knaskatterna kollar så det är säkert att ligga där :)

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:05

Vi fick en hel del av hans familj, massa kläder, lakan, påslanset som hans mamma har sytt, blöjor, tvättlappar, krukor, gosedjur, täcke, kuddar, en massa saker :)

  Sötaste skorna :) dom fick vi av hans syster :)   lakan, örngott och sånt som hans mamma har sytt   flecce pläd   lite kläder, leksak. filt som kommer ifrån när S var liten   gosedjur :) den blåa giraffen är från hans syster   kläder   kläder  kläder, svampbob fyrkant

Av smoothie - 4 augusti 2010 12:36

Jag och S åkte till halmstad den 28-31 juli för att hälsa på hans familj synd bara att det regnade konstant alla dagar vi var där, men skönt att komma bort ett tag.

Få lite miljöombyte,

Hans föräldrar bjöd oss, hans systrar och den enes kille, hans moster och hans mormor på mat , på laxbutiken det var riktigt gott tyvärr kunde ju inte ja äta upp allt blev mätt och började få ont i magen så det var ju synd, ja var den enda som lämnade typ halva tallriken, men vad ska man göra när man inte få i sig mer..

Men det var väldigt trevligt iaf.. och väldigt gott :)


Vi hann med en tripp till ullared för att handla dvs saker till bebisen :) blev ju lite dyrare än vad vi hade tänkt men det blir ju lätt så tyvärr när man e det. Har varit där 3 ggr men det var första gången vi fick stå i kön i ungefär en timme innan man fick komma in och så regnade det. Inte den bästa helgen semestertider, löningshelg och regn, har fått panik varenda gång vi har varit där, för att det har varit så mkt folk o denna gång var det ännu mera folk men det gick bra iaf försökte fokusera på andra saker . Men sen hade man bra ont i ryggen o så man var ju där i flera timmar..

Det blev en hel del kläder

    sovpåse, kläder   pyjamas i 2 olika storlekar   kläder, pyjamas   kläder   kläder   lite mer kläder   kläder, spyduk som man ska ha på axeln , strumpor, sjalar, (can´t by me love, all you need is love) står det på dom, bärsjal, nappar, nässug, kam och borste, regnskydd till barnvagnen, mjuka plast hakklappar, bitleksak, napphållare   lite kläder :)   snyttenalle, speldosa nalle, vagnmobil, babygym som pärlan ligger på :)   lammskinfäll   6 st mjukahakklappar   påslakanset med stjärnor   tvättlappar, våtservetter, hakklappar hårda 2 st,bomull, tops, badcape, zinksalva, spälsängskydd.

badbalja så nu kan den lille få plaska lite :)

Av smoothie - 3 augusti 2010 13:23

3 dagar kvar sen har S semester ska bli skönt att han kommer vara hemma lite grann.. Blir ju ganska tråkigt att gå hemma och inte ha någon att umgås med. Visst man fixar och donar men det blir ju tråkigt i längden,
Förhoppningsvis så blir det annorlunda när den lille kommer eller jo det klart att det blir annorlunda då har man någon att ta hand om, krama, älska pussa, leka med ja allt sånt :) och det längtar jag så mkt till.

Längtar att få hålla dig min famn se det underverket som vi har skapat, DU underbara lilla varelse i magen mamma och pappa längtar efter dig :) knaskatterna längtar efter dig...


Men jag menar förhoppningsvis så blir det annorlunda när föräldrargruppen startar och man får träffa alla andra nyblivna mammor och pappor som man kanske kan börja umgås med, så man kanske kan få upp ett socialt kontaktnät.

För just är det inte stort dom man brukar umgås med träffar man aldrig fast man försöker med olika förslag på att hitta på nått eller datum när det passar alla, men det blir ju aldrig av tyvärr. Dom har ju sina liv och allt sånt det vet ja oxå men det skulle vara kul om nån gång ibland man kunde umgås lite.

Så tankarna snurrar ju ibland och man funderar på om man är så pass tråkig att umgås med. Vad vet ja det kanske ja är eller är det för att man ska ha barn och inte dom, att dom tycker att det är jobbig sit... 

Men det blir väl bättre sen :)



Vi ska väl åka ner till halmstad igen när S har sem, beror iof på om ja fixar att åka så långt det var verkligen så jobbigt att sitta i en bil så pass långt. Annars åker S själv ner men det vore kul att åka med ja med umgås med hans syster som snart åker tillbaka till london och är borta 4 månader till, o S han träffar ju inte sin familj så ofta så det kan vara kul för honom oxå...


Nej ska fortsätta att tvätta kläder och rensa ut en massa skit så vi få plats med lillens saker oxå :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Smootihes


Ovido - Quiz & Flashcards