Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av smoothie - 8 augusti 2010 17:03

   Igår började dagen med att baka scones blev så sugen på det när anna hade bakat det här om dan :) Men hade i fiber havregryn i degen blev mkt gott :)

Scones det är verkligen så enkelt och gott..

Frukost mums:)



 

Sen kom O och M för dom skulle hjälpa oss att måla vardagsrummet :)

Dom fick lite kaffe och scones med dvs tillbehör till innan det var dags att börja jobba, själv gjorde jag en kladdkaka man måste ju ha lite fika under tiden oxå :)

Jag hade iaf gjort halva rummet o flyttat möbler och maskerat där ja kom åt och nådde, skruvat ner ett barbord, målat halva väggen dan innan, men det var ju mkt mer som behövdes flytta soffan, skruva ner datorbordet och det fick ju inte ja hjälpa till med för det var för tungt, maskera lister och allt sånt. Flytta möbler så det stod i mitten av rummet man har ju inte direkt någon plats att flytta dom, så över med plast för att skydda och börja måla...

Och mitt i allt målande så var ja och S tvungna att åka över till min syster för hennes son fyller 10 i morron på månda så dom skulle fira honom, vi visste inte vilken dag det var så fick ju reda på det på fredan att dom hade tänkt fira honom, vi hade ju  ingenting till honom men han fick lite godis och pengar.
O och M var kvar hemma och målade medans vi åkte på en snabbfika.

Sen när vi kom tillbaka så var det lagom att måla på en andra gång, jag började med maten blev potatisgratäng och grillad fläskfile och sallad till, dom hann ju bli färdiga med målandet innan maten sen blev det bara massa slappa och snacka en hel del innan det var dags för dom att åka hem.
Så jag och S började städa och möblera om i vardagsrummet så det skulle bli klart :) vi blev väl klara 23:50 ungefär men nu är det äntligen färdigt :)




Del av hörnan där datorbordet har stått så ser man lite hur vi har haft det.. vi glömde att bort att ta förbilder med möblerna kvar men hittade några gamla som ja tänkte lägga upp...


  här ser man en liten bit av bokhyllan, datorbordet syns lite grann lite överlag hur det har sett ut :)


 

själva datorbordet  


Efter :)     så såg det ut innan   efter..

 

Hittade ingen bild på hur det såg ut innan men så blev det efter ska kolla om man hittar nån förebild

  Första strykningen       så lite bilder hur det ser ut vi e nöjda iaf

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Smootihes


Ovido - Quiz & Flashcards