Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:25

Vi fick 7 bodysar av hans syster oxå dom glömde ja :)                 så söta :)

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:18

Nu har vi bäddat och fixat den lilles hörna/ hörnor :), knaskatterna får inte ligga i sängen dom har försökt hoppa upp några gången men dom åker ner lika fort så dom hoppar faktiskt inte upp det är ju bra det..   Findus påslakansetet som hans mamma har gjort     skötbordet, knaskatterna kollar så det är säkert att ligga där :)

Av smoothie - 4 augusti 2010 13:05

Vi fick en hel del av hans familj, massa kläder, lakan, påslanset som hans mamma har sytt, blöjor, tvättlappar, krukor, gosedjur, täcke, kuddar, en massa saker :)

  Sötaste skorna :) dom fick vi av hans syster :)   lakan, örngott och sånt som hans mamma har sytt   flecce pläd   lite kläder, leksak. filt som kommer ifrån när S var liten   gosedjur :) den blåa giraffen är från hans syster   kläder   kläder  kläder, svampbob fyrkant

Av smoothie - 4 augusti 2010 12:36

Jag och S åkte till halmstad den 28-31 juli för att hälsa på hans familj synd bara att det regnade konstant alla dagar vi var där, men skönt att komma bort ett tag.

Få lite miljöombyte,

Hans föräldrar bjöd oss, hans systrar och den enes kille, hans moster och hans mormor på mat , på laxbutiken det var riktigt gott tyvärr kunde ju inte ja äta upp allt blev mätt och började få ont i magen så det var ju synd, ja var den enda som lämnade typ halva tallriken, men vad ska man göra när man inte få i sig mer..

Men det var väldigt trevligt iaf.. och väldigt gott :)


Vi hann med en tripp till ullared för att handla dvs saker till bebisen :) blev ju lite dyrare än vad vi hade tänkt men det blir ju lätt så tyvärr när man e det. Har varit där 3 ggr men det var första gången vi fick stå i kön i ungefär en timme innan man fick komma in och så regnade det. Inte den bästa helgen semestertider, löningshelg och regn, har fått panik varenda gång vi har varit där, för att det har varit så mkt folk o denna gång var det ännu mera folk men det gick bra iaf försökte fokusera på andra saker . Men sen hade man bra ont i ryggen o så man var ju där i flera timmar..

Det blev en hel del kläder

    sovpåse, kläder   pyjamas i 2 olika storlekar   kläder, pyjamas   kläder   kläder   lite mer kläder   kläder, spyduk som man ska ha på axeln , strumpor, sjalar, (can´t by me love, all you need is love) står det på dom, bärsjal, nappar, nässug, kam och borste, regnskydd till barnvagnen, mjuka plast hakklappar, bitleksak, napphållare   lite kläder :)   snyttenalle, speldosa nalle, vagnmobil, babygym som pärlan ligger på :)   lammskinfäll   6 st mjukahakklappar   påslakanset med stjärnor   tvättlappar, våtservetter, hakklappar hårda 2 st,bomull, tops, badcape, zinksalva, spälsängskydd.

badbalja så nu kan den lille få plaska lite :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Smootihes


Ovido - Quiz & Flashcards