Alla inlägg under maj 2010

Av smoothie - 14 maj 2010 21:46

Ikväll har vi ätit tacos mkt gott :) men fick så ont i magen och kändes som man skulle spy inge roligt hatar den känslan att det känns som när som helst att man ska spy..


Tog mig ett bad så skönt :) magen blev lite bättre men har fortfarande känslan av att spy... nu är man ny skrubbad och har ny rakade ben och sånt börjar ju bli lite jobbigt men det går fortfarande utan problem :)


Nu blir det jordgubbar och lite mjölk och ja hoppas att magen vill ha det bara :) sen blir det bara att kolla på tv en stund innan man ska gå och sova, ska ju upp ganska tidigt ska bli klippt i morron innan dopet :)

Av smoothie - 14 maj 2010 13:39

  Så här ser ljusstaken ut som vi ska bort i doppresent till min syster dotter :)

Av smoothie - 14 maj 2010 12:20

Igår ringde en av bm och berättade att föräldrargruppen skulle börja på tisdag :) dom har slagit ihop mig och en till som ska ha i september, med dom ska ha i juli och augusti , och det var väldigt många som var först föderskor :) så det ska bli riktigt trevligt :) träffa andra lära känna lite nytt folk :)


Idag är man ledig och det regnar inte så kul väder men man får städa o fixa lite hemma,
I morron hoppas ja på fint väder då min syster dotter ska döpas så man har tagit sem för att man ska kunna vara med , Vi har köpt två ljusstakar orrefors som det är ingraverat hennes namn  och datum när hon döpts


Av smoothie - 8 maj 2010 18:21

Ojoj nu har vi varit duktiga.. :)


Städat köket så nu skiner det där :), städat badrummet flyttade tvättmaskinen ojoj vad skitigt det var där under men inte nu :) nu är det så rent så :) man fick sitta på knä för att få bort allt damm och kattsand som våra två knaskatter har skvätt dit :) sen har vi rensat bort en massa skit varit och slängt typ 2-3 ggr svarta sopsäckar men massa gammalt som bara ligger och skräpar, att man samlar på sig så mkt papper och allt vad det är man samlar på, nu är det borta iaf så skönt..
I morron blir det att gå genom garderoben få bort en massa kläder som man aldrig  använder, man orkar inte med allt på en gång... 


Tyvärr blir det ingen grillning och kubb för regent öser ner här, som tur har vi elgrill så vi kan grilla inomhus :) men det blir bara ja o S ikväll för vi har ingen ork med nått annat när man har hållt på hela dan med att städa och rensa, känns i ryggen nu vill ja lova.. Får lägga mig i ett bad sen :) ....

Sen ska vi bara mysa i soffan hela kvällen... ska bli skönt..


igår på banken så gick det inte genom tyvärr :( men nytt försök på tisdag på en annan bank så man får hålla tummarna och tår då.. Annars vet vi inte hur vi ska göra..

Men det löser sig nog hoppas ja.. 

Nej dags att fixa lite mat och mysa i soffan

Av smoothie - 7 maj 2010 12:11

Solen skiner blåser lite kallt dock...

Nyss ätit fruktsallad och en macka till frukost, tvätten är igång nu ska det bara rensas en del för vi har så mkt skit papper och allt sånt som sparar på men nu ska det bli ordning och reda :)


Sen i em så ska man in till örebro till banken hoppas att våran kompis kan få lånelöfte så vi slipper den andra lgh huvudvärk skulle vara så skönt om vi kunde lösa på det settet så man kan andas ut


Så håll alla tummar och tår kl 17 så det går genom...

Av smoothie - 6 maj 2010 23:00

Igår var vi och handlade lite nya kläder till två av brukarna det var aktivitisvecka för dom, då blev det lite shopping.
Skulle oxå bara vilja och plocka allt som snyggt ut och shoppas loss .
Vi åkte från boendet runt tio och färdtjänst gubben han var mysko högsta värmen man höll på att smälla av så varmt var det, så frågade man lite snällt om han kunde sänka värmen men nej då lyssnar man inte på vad man säger, kommer fram till köpcentret 10.40 ungefär sen gick vi runt i typ alla affärer käka lunch gick i lite fler affärer färdtjänsten skulle ju hämta oss kl 15 så gå runt med en rullstol i fyra timmar kändes i kroppen. Men så mkt fint dom fick iaf, så mkt man själv ville ha..


Men shopping får vänta lite för min del.


Sen efter jobbet så plockade S upp mig för han skulle köra en arbetskompis till willys, och jag gick in på ikea för vi behövde ny tvättkorg och lite smått och gott så ja gick runt där, trött huvudvärk, och ont i kroppen så man var ju inte så glad heller, sen måste vi ju köra hem hans arbetskompis och det tar ju bara 50 min extra innan man kommer hem, och han betalde inte bensin det tycker jag att man ska göra när man ställer upp kör han in och hem,

Kom hem runt 20.45 eller nått sånt då var ja helt slut, så vaknade man i morse att man knappt kunde gå för man hade så ont överallt men det var att pallra sig upp lägga sig i ett bad och åka till jobbet för att jobba kväll men det gick bra man hade lite ont här och där...


Och nu är det helg för min del ledig fre-sönda ska bli så skönt

Av smoothie - 4 maj 2010 14:01

Är ledig idag skönt när man har jobbat hela helgen och måndan det känns i kroppen, plus att man har sån huvudvärk men men så e det..


Känner mig väldigt ensam alla bor så långt bort dom som en gång tiden var dom närmaste man hade att umgås med visst vi pratar och träffas ibland men det är ju inte ofta det är tråkigt, och här har man inte så många att umgås med heller känns som att alla bara glider ifrån en men det blir väl bättre sen när den den lille kommer :) längtar efter dig ..


fast man är i v 22 så känner jag inte så mkt buffar och sparkar än, :( som man har läst andras bloggar att dom har känt jätte mkt , magen är knappt spänd heller man var iof ganska stor innan så det tar väl ett tag innan man kan få den där gravidmagen så man kan gå runt och visa att man är gravid.



Har bakat två sockerkakor och kladdkakemuffins idag som ja tänkte frysa in, så man kan bjuda på när man får besök eller så sen hade vi så mkt mjölk som vi behövde bli av med :), skulle ha bakat på valborg men då hade vi inte allt hemma,  men nu ska ja hänga tvätt och vila en stund

Ovido - Quiz & Flashcards