Alla inlägg den 4 maj 2010

Av smoothie - 4 maj 2010 14:01

Är ledig idag skönt när man har jobbat hela helgen och måndan det känns i kroppen, plus att man har sån huvudvärk men men så e det..


Känner mig väldigt ensam alla bor så långt bort dom som en gång tiden var dom närmaste man hade att umgås med visst vi pratar och träffas ibland men det är ju inte ofta det är tråkigt, och här har man inte så många att umgås med heller känns som att alla bara glider ifrån en men det blir väl bättre sen när den den lille kommer :) längtar efter dig ..


fast man är i v 22 så känner jag inte så mkt buffar och sparkar än, :( som man har läst andras bloggar att dom har känt jätte mkt , magen är knappt spänd heller man var iof ganska stor innan så det tar väl ett tag innan man kan få den där gravidmagen så man kan gå runt och visa att man är gravid.



Har bakat två sockerkakor och kladdkakemuffins idag som ja tänkte frysa in, så man kan bjuda på när man får besök eller så sen hade vi så mkt mjölk som vi behövde bli av med :), skulle ha bakat på valborg men då hade vi inte allt hemma,  men nu ska ja hänga tvätt och vila en stund

Ovido - Quiz & Flashcards