Alla inlägg den 21 maj 2010

Av smoothie - 21 maj 2010 11:47

I natt har ja knappt sovit någonting har bara vridit och vänt på mig, är ju inte så bra när man har huvudvärk men men så är det, har ringt jobbet att ja inte kommer i morron fixar inte att jobba 12 tim pass när man har varit borta hela veckan..


Regnet bara öser ner och det iof är ganska mysigt så det behövs nu med lite regn så  kanske det släpper lite till i huvudet :)..


Har fått från försäkringskassan att jag är beviljad havandeskapspenning heltid från den 12 juli till den 30 augusti så ja kommer vara ledig hela sommaren, ganska skönt så man får ju skaffa sig en hobby så man har nått att göra annars kommer ja klättra på väggarna o tanke på att ja inte får måla och allt sånt av min sambo så går det bort.


Idag ska ja försöka att städa lite mer ska baka lite grann oxå muffins och sockerkaka och så man har något att bjuda på när S mormor och moster, sen var det väl en moster till och hennes kille som skulle följa med, har knappt träffat nån av hans släkt vi bor ju 50 mil ifrån så det är ju inte så lätt att åka hur som helst. men men det blir säkert bra..

Ovido - Quiz & Flashcards