Alla inlägg den 27 januari 2010

Av smoothie - 27 januari 2010 20:06

Gråter mer eller mindre hela tiden och det e inte baraför man e gravid.
Man får så mkt skit hela tiden man ska inte behöva må dåligt o vara lessen hela tiden fixar inte mer, jag är ingen dålig människa ...


vart e kärleken inte här den finns inte längre tyvärr


tårarna rinner nerför mina kinder


blir sängen tidigt ikväll stänga in mig i sovrummet och bara försvinna från den världen ett tag.

Av smoothie - 27 januari 2010 10:10

Nu har man varit hos läkaren blivit undersökt, tyvärr var det en läkare som jag verkligen inte tycker om har haft henne förut och hon fick mig att börja gråta förut, så ska j u inte läkare vara att man börjar gråta. Tycker inte om henne iaf.

Jag har haft såna magsmärtor i två veckor gråter varje kväll för det gör så ont och magkatarr tabletterna har inte funkat så jag slutade med dom.
Läkaren frågade inte om ja hade sura uppstötningar eller nått sånt hon antog att det var det jag hade, men jag tror inte riktigt på det dom på jobbet tror att det kan vara gallsten för dom hade ungefär samma smärtor när dom var gravida, sa att hon får ta sånt test för gallsten och så... så får höra vad dom säger när proverna kommer.

Blev iaf sjukskriven och nu var ja ju tvungen att berätta för chefen att jag är gravid för det står ju på pappret . Så fick nån lösning föra sura uppstötningar som man skulle testa funkar inte det då kommer ja gå till en annan läkare för så ont som jag har haft nu i ett tag ska man inte ha det är inte normalt o min sambo kan ju intyga hur jag mår. Har knappt kunnat röra mig från ena stället till det andra för det har gjort så ont. Men vi får se iaf hur det blir nu blir det mkit vila och så det kanske det kroppen behöver just nu speciellt nu när man ska börja på ett annat ställe,

Det enda positiva var att hon gjorde gynundersökning och kollade så det inte är nån blödning eller på väg att bli blödning, hon kände oxå livmodern om det hade vuxit som det ska och det hade det :) allt sånt såg bra ut så det var ju skönt att höra, och att det fanns ju nått där :)


Nej nu ska ja vila en stund

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards