Alla inlägg den 21 juni 2013

Av smoothie - 21 juni 2013 23:28

Vi åkte till wedevåg och firade där med min syster och familj . Det var helt okej där . Förutom att skrutt ramlade ner i ett hål i marken och försvann. Hålet var jätte djupt så många tankar dyker upp när man ser sitt barn försvinna under marken tur att hon ramlade på den första avsatsen och inte längre ner . Så stoffe kunde få upp henne snabbt. Man var så rädd mitt älskade barn vill inte att det ska hända nått.
Dom visste om att det fanns ett hål dom sa att dom hade fyllt igen men det hade rasat igen. Men satt upp något som visar att det är ett hål rakt ner i marken.
Nu gick det bra men det kunde ha blivit värre det massor med barn där någon annan kunde oxå ha ramlat ner hemska tanke :-(. Nästa år skulle dom
fixa så man ser hålet.

Sen åkte vi till Ola och Malin och grilla med Emil och Elin alltid lika trevligt men barnen var ganska trötta och höll på. Så jag och barnen åkte hem tidigare stoffe fick vara kvar en stund till . Nu har man bäddat ner sig och ska sova vet inte hur mkt sömn man får i natt. Mini har vaknat flera ggr per natt och vaknat jätte tidigt .

Ovido - Quiz & Flashcards